Locatari disperați pe Voinicilor, din cauza gunoaielor depozitate chiar pe spațiul destinat locului de joacă al copiilor

0
579

Situație disperată pentru locatarii a trei blocuri de pe strada Voinicilor din Micălaca, de când tomberoanele au fost mutate pe spațiul verde, chiar sub nasul lor. Spațiul verde de lângă blocuri, și așa foarte mic și îngust, a fost invadat acum de tomberoanele care sunt înșirate pe spațiul în care copiii se jucau până acum sau mamele își scoteau la aer bebelușii.

Este vorba despre strada Voinicilor, blocul 245, scările A, B și C. „Tomberoanele au fost mutate efectiv peste locul de joacă al copiilor. Mirosul este insuportabil, am fost nevoiți să îl suportăm din plin toată vara. Este așezat chiar sub nasul nostru, al locatarilor. Gunoaiele sunt aruncate peste tot, peste iarbă, nu se ține cont de nimic pentru că mai avem de a face și cu educația precară a unora. Totul este sub balcoanele noastre. Ne-am confruntat cu foarte multe cazuri de îmbolnăviri ale copiilor. Vă dați seama cât de «sănătos» este să te joci printre gunoaie“, se plânge unul dintre locatari.

Situația este așa de când a fost desființată ghena, iar tomberoanele au fost mutate la Profi în parcare. Pentru că se lucrează și în parcarea centrului comercial, tomberoanele au fost îndepărate și de aici, direct în parcul minuscul de lângă blocuri.
Locul în care sunt depozitate tomberoanele nu este îngrădit, iar locatarii de la trei blocuri își aruncă gunoaiele acolo.

Imaginile sunt desprinse din lumea a treia, unde copiii se joacă cu gunoaie, printre șobolani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.