IMG_1075În această perioadă comuna Hălmagiu trece printr-o perioadă mai grea deoarece mai sunt multe de realizat, iar din păcate sunt puţini bani. „Suntem într-o perioadă de timp destul de grea, deoarece mai avem nevoie de bani pentru drumurile comunale. Vreau să mai fac ceva la piaţă, dar cum am mai spus-o stăm destul de rău cu banii. Am terminat deja cu asfaltarea  străzilor în Hălmagiu iar acum rămâne de văzut când se va începe asfaltarea drumului care leagă comuna Hălmagiu de satul Tisa“.
O problemă ce-l nemulțumește pe edilul din Hălmagiu este legată de lipsa de comunicare de care s-a lovit în relația cu Inspectoratul Școlar la schimbarea directorului de la Liceu.
„Ce colaborare poate să fie asta, între Inspectoratul Școlar Județean Arad (IȘJ) și administrația din comuna Hălmagiu, dacă… Eu mă gândesc că atunci când faci o schimbare a unui director de Liceu informezi și primarul comunei; ori pe mine, de la IȘJ Arad nici nu m-a întrebat nimeni nimic. În al doilea rând, din câte ştiu, acest cadru didactic s-a ocupat de bunul mers al liceului şi administrarea lui, întrebarea şi răspunsul meu este: cum am fost întrebat de această schimbare, aşa voi colabora mai departe cu ei. Nu este posibil aşa ceva, dar asta este, vom vedea mai departe ce va fi“, a spus Adrian Ţoca, primarul comunei Hălmagiu.

Recomandările redacției