Locuitorii comunei Hăşmaş și-au plătit în totalitate dările pe 2013

0
402

primar hasmasDeoarece locuitorii satelor sunt printre primii care-și achită obligațiile fiscale „să se scape de-o grijă“ cum ne spunea odată un sătean, administrațiile comunelor s-au grăbit să facă precizările necesare cu privire la cuantumul acestora imediat ce anul nou a început să-și deruleze… filele din calendar. Locuitorii comunei Hășmaș, cu satele ei: Agrișu Mic, Botfei, Clit, Comănești și Urvișu de Beliu, nu face excepție de la această frumoasă regulă.
În discuția purtată recent cu primarul Cornel Popa, acesta a precizat că anul acesta taxele nu vor fi majorate, mai ales că localnicii, deși nu au atâtea oportunități ca în alte zone, le achită consecvent pe toate. „Taxele și impozitele locale nu s-au majorat față de cele din anul trecut. Nu este momentul pentru aceasta. Ne bucurăm că la noi oamenii sunt foarte conștiincioși și apreciem eforturile pe care le fac să achite taxele la zi. Bunăoară gradul de colectare din 2013 a fost la noi de 96% – ca medie, pentru că la persoanele fizice este de 100%“, a mai subliniat  edilul.
Încasarea taxelor și impozitelor va începe după data de 10 ianuarie, în condi­țiile în care nu vor interveni probleme de ordin tehnic, firește; dacă nu din 15 ianuarie. Plăţile se vor putea face la casieria Primăriei, ca de obicei. (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.