Locuitorii din Galșa și-au făcut indicatoare rutiere din carton

0
219

Locuitorii din Galșa și-au făcut propriile indicatoare rutiere din panouri de carton, prin care le cer șoferilor să reducă viteza. Indicatoarele nu încalcă legea, pentru că nu le imită pe cele oficiale. Imaginile cu panourile de carton  au ajuns virale pe internet la prima oră a dimineții.

Deoarece drumul județean 709 este în reparații de mai multe luni, și, pentru a nu mai sta la semafoarele din şantier, șoferii aleg să ocolească, intrând pe străzile lăturalnice.

 

Oamenii din zonă spun că  șoferii merg cu viteză mult prea mare și îi pun în pericol locuitorii din zonă. Din acest motiv au montat panouri pe care au scris: „viteza maximă e de 30 km/oră” sau „reduceți viteza”.

Autoritățile spun că doar administratorul drumului are dreptul să stabilească eventuale restricţii şi să monteze semne de circulaţie, așa că panourile de carton nu au semnificație din punct de vedere legal.

Șoferii care au văzut panourile le-au fotografiat, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale. Unii le-au apreciat, dar alții le-au criticat pe motiv că pot induce șoferii în eroare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.