Locuri de muncă pentru șomerii arădeni

0
359

Arădenii pot participa la concursul organizat de ANOFM, privind ocuparea posturilor vacante de muncă. 

Proiectul este intitulat „Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri” și urmărește creșterea oportunităților pentru încadrarea a 14.500 de șomeri non-NEET, înregistrați la Serviciul Public de Ocupare prin stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă. Se scot la concurs două posturi de experți de implementare externi. 

Astfel, arădenii doritori de a participa la concurs, trebuie să aibă cetățenie română sau cetățenie a altor state membre ale UE sau a statelor aparținând Spațiului Economic European cu reședința în România; să aibă capacitate de exercițiu deplină; să dețină studii medii cu diplomă de bacalaureat; vechimea în muncă să fie de minim un an; să nu fie condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni și să dețină cunoștințe avansate de operare în Microsoft Office și Excel. 

Candidații trebuie să depună documentele, la sediul instituției AJOFM Arad, până la data de 28 aprilie 2021, ora 12:00. Apoi, la ora 14:00 va avea loc intervievarea candidaților. 

Documentele necesare sunt: formular de înscriere și formular de disponibilitate, care pot fi găsite pe site-ul AJOFM Arad; copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii; copiile documentelor care atestă nivelul studiilor; alte acte doveditoare privind experiența de muncă; CV format Europass datat și semnat pe fiecare pagină; cazier judiciar; adeverință medicală care atestă starea de sănătate corespunzătoare; declarație prin care-și exprimă acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal(se completează la sediul instituției).  

Documentele doveditoare ale studiilor și experienței se prezintă însoțite de documentele originale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.