Loredana și Andra închid Zilele Aradului

0
776

După mai bine de o săptămână de festivități și activități, Zielle Aradului vor fi concluzionate de două concerte în aer liber care vor avea loc la Ștrandul Neptun în acest weekend. La această ediție invitatele de onoare sunt Loredana și Andra.

Sâmbătă, 25 august, de la ora 19.00, la ştrand, va avea loc primul concert extraordinar de muzică ușoară care o are ca și invitată pe Loredana. Loredana este considerată una dintre cele mai în vogă artiste din țara noastră, fiind cunoscută publicului ca și cântăreață, actriță, compozitoare, prezentatoare TV și antrenoare la show-ul TV „Vocea României“. În deschiderea concertului vor cânta Fantazia, Mario Band, Chriss Grey Live. La final va avea loc un show de lasere.

Zilele Aradului se vor încheia, duminică, 27 august, tot cu un concert de muzică ușoară, care va avea loc tot la Ștrandul Neptun. Spectacolul se va desfășura în zona specială din spatele bazinelor, va începe la ora 19.30 și se va încheia în jurul orei 24.00. Pe scenă vor urca Old Lady‘s Band, Alexandra Roșca, Alpha Team.

De asemenea, duminică va cânta, pe scena de la Ștrandul Neptun, Andra. Andra este cunoscută publicului ca și cântăreață de muzică pop și R&B. De-a lungul carierei, a reusit să adune 12 albume muzicale iar toate single-urile ei au intrat, la scurt timp de la lansare, în majoritatea „Top 10” din România.

În încheierea spectacolului va fi prezentat un show de lasere. Intrarea în zona de concerte a Ștrandului Neptun va fi liberă atât sâmbătă cât și duminică.

Discotecă în aer liber

Tot duminică, de data aceasta în Parcul Aventura Voinicilor, de pe Malul Mureșului, zona Polivalentă, între orele 19.00 și 22.00 va fi organizată o discotecă în aer liber pentru copii si părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.