Lorena Gâlea, concurenta arădeană la Next Star – Antena 1

0
301

Lorena Gâlea, o elevă din Arad va participa la concursul Next Star, de pe canalul tv Antena 1. Lorena este elevă în clasa a II – a la Şcoală Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad şi, din octombrie anul trecut, studiază Canto la Şcoala Populară de Arte Arad, cu profesoara Claudia Ştesco.
Lorena a început să studieze muzica de la o vârstă fragedă, aproximativ la 5 ani. Pentru a învaţă tehnica vocală care să o ajute să progreseze în muzică, a început cursurile de canto vocal, în luna martie 2014 la Clubul DezArt Arad, unde a avut-o ca profesoară pe Simona Cosma Bivald şi, în paralel a urmat cursurile de Canto de la Palatul Copiilor Arad, cu profesoara Laura Roşu. În luna decembrie 2016, îndemnată fiind de părinţi şi profesoara sa, de la Şcoala Populară de Arte, Lorena s-a înscris pentru preselecţiile Next Star iar, în ianuarie anul acesta, a aflat că  a fost admisă. ,,A fost o imensă bucurie care m-a impresionat până la lacrimi. Doamna profesoară a fost nespus de fericită la aflarea veştii. Am început intens pregătirea vocală. În luna martie au urmat filmările mult aşteptate”. Ajunsă la Bucureşti, a  cunoscut staff-ul şi juraţii emisiunii Next Star,după care a participat la repetiţii şi filmări. ,,A fost cea mai important experienţă din viaţă mea,de până acum. Am cunoscut oameni extraordinari şi am avut un mentor, Dorian Popa, cum rar mai există oameni în zilele noastre”.
Tânăra spune că şi-a dorit de foarte mult timp să ajungă aici iar studiul, concursurile la care a mai participat înainte şi repetiţiile pe care le-a făcut chiar şi în vacanţe au ajutat-o să atingă nivelul competiţional de care e nevoie pentru o asemenea emisiune. La Next Star a interpretat melodia „That Man”, a cunoscutei interprete Caro Emerald. În cea ce priveşte părerea juraţilor legat de momentul său artistic, Lorena spune că aceştia
l-au apreciat, i-au dat indicaţiile necesare pentru a se descurca şi mai bine pe viitor şi i-au confirmat că drumul pe care a pornit este corect. ,,De Pepe mi-a fost cel mai frică dintre juraţi iar pe Dorian Popa mi-am dorit foarte mult să îl cunosc”.                               (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.