Lovită cu pumnii și cu picioarele de soțul care s-a îmbătat

0
249

Lanțul nesfârșit al agresiunilor în familie continuă și se lungește aproape zilnic. Din nou, pentru că alcoolul a fost pe primul loc și a pus stăpânire pe tot ceea ce gândea un bărbat, acesta a început să își lovească soția până când, aruncată la pământ, ea s-ar fi lovit în zona capului.

Așadar, o femeie din Ghioroc, sătulă de nervii și agresiunile soțului său s-a simțiț nevoită să sesizeze imediat polițiștii Secției 7 Rurală Lipova despre faptul că soțul său, în vârstă de 39 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice ar fi lovit-o și împins-o, aceasta lovindu-se cu capul de podea.

Ajunși la domiciliul celor doi și evaluând situația, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare.

Aproape același lucru s-a întâmplat și într-o familie care locuia în Zimandu Nou. Tot alcoolul a fost principalul vinovat din cauza căruia un bărbat a devenit extrem de agresiv cu soția sa.

Astfel, polițiștii din Zădăreni au fost sesizați după ce o femeie a reușit să scape de bătaia pe care și-a luat-o din partea soțului aflat sub influența alcoolului. Femeia, domiciliată în Zimandu Nou a sesizat autoritățile despre faptul că soțul acesteia, de 42 de ani, fiind sub influența alcoolului, ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și picioarelor.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.