Lovitură dată de DIICOT! Trei culturi de canabis descoperite în urma unor percheziții

0
852

În urma a trei percheziții efectuate în județul Arad, au fost descoperite trei culturi de canabis cu 61 de plante. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Arad au efectuat, luni, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite trei culturi de canabis, o cultură indoor formată din 25 de plante de canabis în diferite stadii de vegetație și două culturi outdoor, cu 36 de plante. Toate cele 61 de plante au fost indisponibilizate.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate 30 de grame de canabis, 6 lămpi, 2 ventilatoare, tubulatură, 5 grindere, 3 cântare, 1 pistol cu gaz, un cort pentru plantaţii indoor, precum și 2.050 de lei.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, au fost conduși la audieri, fiind reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Arad, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.