Lovituri și amenințări cu moartea pentru o femeie din Vărădia de Mureș

0
548

Este cunoscut faptul că alcoolul și nervii nu nu fac ˮcasă bunăˮ. Așa s-a văzut și din acțiunile unui bărbat din Vărădia de Mureș care, după ce a consumat poate prea mult alcool și după ce acesta a pus stăpânire pe el, și-a lovit soția.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a început să consume alcool și, după mai multe pahare și un schimb de replici cu soția, o femeie de 69 de ani, cu care avea unele neînțelegeri în familie, acesta i-a aplicat femeii o lovitură cu palma peste față, ca mai apoi să înceapă și amenințările cu moartea.

Reușind să sune la numărul de urgență 112, femeia a primit ajutor din partea polițiștilor de la Postul de Poliție Vărădia de Mureș care s-au prezentat imediat la domiciliul celor doi.

Astfel, polițiștii Postului de Poliție Vărădia de Mureș îl cercetează pe bărbat pentru violență în familie, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, totodată fiind emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.