LPF anunță ce se întâmplă cu meciurile Astra – Craiova și FCSB – Astra

0
256

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a anunțat că ultimele restanțele Astrei, cu CSU Craiova și FCSB, din play-off, nu se vor mai juca.
LPF şi-ar fi dorit să programeze meciul dintre FCSB şi Astra azi, în loc de duminică, după ce Craiova – Astra a fost amânat după ce Bergodi a fost confirmat cu noul coro­navirus, dar gazdele roș-albastre s-au împotrivit. Totuşi, meciul nu s-ar fi putut disputa nici duminică, după ce DSP Giurgiu nu le-a permis fotbaliştilor giurgiuvenilor să-şi reia activitate.
Ieri, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a anunțat că cele două meciuri nu se vor mai disputa.
„Am analizat posibilitatea de a se juca aceste meciuri printr-o cerere, care a și fost agreată de UFEA. Din păcate, ieri am primit o hârtie de la DSP Giurgiu prin care am fost informați că jucătorii Astrei au fost introduși in carantină timp de 14 zile. Ca o concluzie, da, meciurile nu se mai joacă”, a spus Justin Ștefan la Prosport.
„Având în vedere situaţia epidemiologică din ţară, prevederile legislative mai sus menționate, cazurile confirmate pozitiv la COVID-19 în urma testărilor efectuate în data de 31.07.2020 la echipa de fotbal AFC Astra Giurgiu, precum şi a faptului că restul jucătorilor care au venit în contact direct cu cazurile confirmate se află în perioada de carantină (14 zile), DSP Giurgiu nu este de acord cu reluarea activităţii competiţionale în această perioadă“, a transmis DSP Giurgiu
Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că echipele din Liga 1 au decis ca ierarhia să se stabilească folosind criteriul puncte per meci, aplicat la partidele din tot sezonul. Acum, Comitetul Executiv al FRF trebuie ca azi să accepte acest clasament.
Posibilul clasament:
CLUB MECIURI PUNCTE RAPORT
1. CFR Cluj 36 75 2.08
2. Craiova 35 67 1.91
3. Astra 34 54 1.58
4. FCSB 35 53 1.51
5. Botoșani 36 54 1.50
6. Gaz Metan 36 46 1.27
sursa: gsp.ro
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.