Luați pe sus de mascați pentru că au terorizat comunitatea din Lipova

0
3393

Pentru tulburarea liniștii și ordinii publice dar și pentru loviri sau alte vioențe, mai mulți bărbați au ajuns după gratii, în urma unei acțiuni la care au participat și „mascați”. Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției Rurală 7 Lipova și polițiști locali, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, ieri, o acțiune de amploare pe raza localității Lipova.

Acțiunea a avut ca scop depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind ordinea și liniștea publică, se sustrag cercetărilor sau sunt cunoscute cu comportament neadecvat, de natură a induce o stare de temere în comunitate.

În urma activităților desfășurate, au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, 8 bărbați cu vârste cuprinse între 20-36 de ani, din Lipova. Aceștia sunt cercetați în mai multe dosare penale pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, săvârșite în perioada 2018-2020.

În urma cercetărilor efectuate au fost reținuți 5 bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.