Luceafărul nu a arătat rău pe „Cluj Arena” înainte de vizita „Bătrânei Doamne”, Tînc și Kim – la dispoziția lui Lupuț

0
468

Antepenultima partidă a rundei cu numărul 5 în Liga a II-a a adus în arenă proximul adversar al Campioanei Provinciei. Luceafărul Oradea s-a deplasat pe „Cluj Arena”, acolo unde Universitatea se simte ca peștele în apă și a pus la păstrare punctele ce o urcă până pe locul 6 în clasament. Totul s-a decis în prima repriză, după reușitele lui Denis Hordouan (min. 8) și Cristian Gavra (min. 42), atacantul arădean împrumutat de la Viitorul ajungând la cota 4 goluri stagionale pentru echipa lui Adi Falub.
Per ansamblu, meciul a fost destul de echilibrat, trupa lui Cristi Lupuț având ocaziile importante de gol prin Oros, Vasile Pop și Ludușan. Echipa ce-și dipută meciurile de acasă la Sânmartin are 5 puncte acumulate până acum, iar în ultimele zile a făcut patru noi achiziţii pentru a-şi completa lotul. Este vorba despre fundaşul Andrei Tînc, mijlocaşii Patrick Peter (ex. Centrul Național de Pregătire Timișoara) şi Hery Kim, cât şi despre atacantul Daniel Lăsconi (ex. Unirea Alba Iulia sau Afumați).
Tînc (care a purtat discuții cu „oficialii” arădeni chiar pe finalul acestei veri) și Kim sunt fost fotbaliști ai UTA-ei în perioade diferite. De altfel, Kim Du-Ho Hery (19 ani) a apucat să joace doar la juniori și în Liga a IV-a pentru „roș-albi” înainte de a fi mutat la echipa Primavera a italienilor de la Sassuolo. La Arad nu mai putea rămâne, fiindcă – de fapt – nu se eliberase total de înțelegerea cu CSU Craiova.
Cert este că, pe hârtie, Luceafărul arată din ce în ce mai bine, iar misiunea UTA-ei în județul vecin nu va fi deloc simplă. Meciul din cadrul rundei cu numărul 6 e programat sâmbătă, de la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.