Lucian Riviș-Tipei: „Parlamentarii PSD vor să distrugă CET Arad din motive electorale!”

0
428

Consilierul Lucian Riviş-Tipei spune că senatorul PSD Mihai Fifor şi deputaţii PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa ,,cer Guvernului PSD să abandoneze CET şi culmea, se şi laudă cu asta“. Acesta mai adaugă că cei patru parlamentari au mers la CET într-o vizită aranjată cu alţi membri ai PSD şi le-au spus celor de acolo că nu vor să îi ajute!
„Este un altfel de a spune că parlamentarii PSD nu vor să sprijine CET Arad. Este o atitudine de neînţeles, mai ales după ce mi­nistrul Energiei, Toma Florin Petcu, a transmis foarte clar, într-un comunicat transmis prin Prefectura Arad, că modernizarea centralei se poate face prin finanţare PNI şi a reţelei prin Ministerul Dezvoltării, deci din banii Guvernului. Cei patru parlamentari au fost de faţă la acea întâlnire şi ne-am fi aşteptat să facă ceva pentru Arad, să facă legătura între CET şi Guvern. Faptul că aceşti parlamentari continuă să susţină că Guvernul nu trebuie să ajute CET, deşi chiar mi­nistrul de resort spune că Gu­- vernul trebuie să o facă nu poate avea decât o singură explicaţie: motivele electorale.
Potrivit informaţiilor noastre, PSD Arad şi parlamentarii PSD Arad doresc închiderea CET, sistarea căldurii şi a apei calde către arădeni pentru a crea o problemă administraţiei locale, pentru a da vina pe primar şi a avea o temă negativă de campanie electorală. Aceste informaţii, confirmate de atitudinea parlamentarilor PSD, vin pe fondul intenţiei anunţate în anumite medii de ministrul Fifor de a candida pentru Primăria Arad. În această strategie, Aradul şi arădenii sunt victime colaterale ale ambiţiilor politicianului din Craiova, care doreşte să pună mâna pe Arad cu orice preţ. Suntem convinşi că arădenii nu vor accepta acest mod cinic de a face politică”, a spus Lucian Riviș-Tipei, consilier PNL.
(G.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.