Luciano a pus mâna pe Cupa Desavoia!

0
350

Dacă lupta pentru titlu de campioană a pierdut-o la fotofinish în fața celor de la Premiere, AC Luciano s-a ales cu celălalt trofeu pus în joc Desavoia. Băieții lui Lucian Hrincu au bătut Ergadul în finala de duminică și capătă un moral și mai bun pentru „zona” de la Florești (Cluj) de la finele acestei săptămâni.
Revenind la meciul de ieri, să spunem că Luciano a punctat prin Pantea, Kocsis și Negrea, în timp ce pentru Ergad au înscris Corbu și Huțanu. Campionii au mai avut și doua bare, așa că succesul poate fi considerat pe deplin meritat. Claudiu Horgea, Iosif Iovu, Flavius Sabău, Robert Kocsis, Manu Pantea, Sergiu Popa, Cosmin Petrilă, Cristian Dobrean, Bruno Sola, Renato Ardelean, Cristian Negrea, Daniel Toa, Florin Lazea, Cristian Poiană, Paul Dina, Florin Istrate, Dacian Faur, Lucian Hrincu și portarii Răzvan Stanciu și Khatib Mohamad a fost lotul aliniat de AC Luciano în ediția 2018-2019 a Ligii Desavoia.
În această săptămână, cele patru echipe ce reprezintă Aradul la „zona” de minifotbal, Premiere, Luciano, Sistema și Șoimii Șimand, își vor afla adversarii din grupe, sita urmând să cearnă finalistele în weekend, la Florești. Probabil, Premiere și Luciano vor lipsite de aportul fotbaliștilor legitimați la Progresul Pecica, S. Popa, Copil, Arsene și P. Măgulean, care sâmbătă joacă finala Cupei județene cu Păulișul, ultima repetiție înainte de prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, cu Retezatul Hațeg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.