Lucrări avansate la noul parc din centrul municipiului

0
330

După cum anunțat într-un număr trecut al ziarului nostru, atâta timp cât este posibil pe fondul situației actuale, în municipiu se continuă lucrări în infrastructură.

Palatul de pe Bulevardul Revoluției nr. 81 (fosta Prefectură) s-a aflat în plin proces de modernizare, iar parcul de lângă imobil (n.a ce va purta numele regretatului Bujor Buda) este în amenajare avansată.

Reprezentanții Consiliul Județean Arad au anunțat că a început pavarea aleilor noului parc din centrul municipiului Arad, în fața Hotelului Continental. „La ieșirea din auto-izolare arădenii vor avea un nou spațiu de relaxare, amenajat de Consiliul Județean, pe un teren care zeci de ani le-a fost inaccesibil! Am recuperat acest spațiu și îl redăm arădenilor!“, susține Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Parcul de lângă clădire (în fața Continentalului) este în lucru, urmând să fie inaugurat înaintea Sărbătorilor Pscale, cu suportul societății civile arădene, companii care s-au alăturat inițiativei Consiliului Județean de a reda arădenilor, un spațiu central de agrement.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.