Lucrări de modernizare în zona 6 Vânători

0
338

În cursul acestui an, Primăria Municipiului Arad a efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii căii 6 Vânători, atât în zona blocurilor cât și a străzilor cu case.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a prezentat, zilele trecute, stadiul lucrărilor pe teren.

Astfel, în zona blocurilor au fost amenajate parcări, accese, platforme, etc. pe o suprafaţă de 5.300 mp, iar pe străzile Rarău, Izoi, Curtici, Cheia s-a refăcut carosabilul şi trotuarerele, fiind în curs lucrări de modernizare la sistemul de iluminat public.

Străzile Cedrului, Sălcuța, Arțarului, Crișului, Siretului au fost modernizate, mai fiind în curs de modernizare străzile Dobrogei și Someșului, unde se așteaptă finalizarea lucrărilor din zona triajului CFR (montare panouri fonoabsorbante). Pe artera principală Calea 6 Vânători,

tronsonul DN7 –bariera CFR  s-a refăcut carosabilul, iar pe tronsonul dintre Calea Aurel Vlaicu și bariera CFR  au început lucrările de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor.

În zona de blocuri pe Calea 6 Vânători sunt, de asemenea, în curs lucrări de reabilitare termică a 3 blocuri cuprinzând 116 apartamente,  care beneficiază de co-finanțare nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Un alt bloc cu 40 apartamente a fost reabilitat anterior prin programul național.

 

(P.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.