În ultimele luni se lucrează intens la reabilitarea sălii din „Colonia“ din Ghioroc de lângă gră­diniţă. La această sală se fac reparaţii de reabilitare necesare fiindcă clădirea este necesară pentru activi­tăţi sportive, educaţionale şi de re­creere. Prin aceste lucrări de reabi­litare administraţia locală a co­- munei Ghioroc doreşte să ofere condiţii optime pentru desfăşurarea a mai multor activităţi cum sunt antrenamentele secţiei de judo a clubului Podgoria Ghioroc şi pentru viitoarele activităţi ce se se doresc să fie făcute pe viitor cum ar fi majorete, bal sau alte pro­puneri a cetăţenilor comunei Ghioroc. De asemenea, sala la care se lucrează va putea fi închiriată pentru evenimente sociale cum ar fi nunţi botezuri, majorate sau altele.
Reabilitarea clădirii a început cu repararea holului de acces, a holului de la intrarea principală, a sălii principale, amenajarea unei săli de forţă, amenajarea vestiarelor, a unităţii sanitare şi a sistemului de încălzire.
Pentru anul următor, lucrările de reabilitare a sălii vor continua cu reparaţii la instalaţia electrică, fi­nisări interioare, repararea aco­perişului şi a faţadei exterioare.

Recomandările redacției