Odată cu sosirea primăverii au început şi lucrările de asfaltare la străzi, chiar şi în cartierele de romi. Despre acest lucru am stat de vorbă cu Radu Giurgelea, primarul comunei Vîrfurile.

„Aţi observat că nu acţionăm numai în comuna Vîrfurile, facem lucrări peste tot. Dar să revenim la comuna noastră, aici se asfaltează 11 tronsoane sau străduţe care toate la un loc vor avea o lungime de 6 kilometri şi se vor mai face şi reparaţii la trotuare. Am început reabilitarea Căminului Cultural din Măgulicea care a arătat destul de rău, aceeaşi treabă o facem şi la Căminul Cultural din Poiana, avem toate demersurile făcute pentru asfal­- tarea drumului Avram Iancu – Poiana. Ne mai trebuie licitaţia şi atunci se poate începe şi acolo, în restul satelor vom introduce piatră pe drum unde este cazul.
Eu mai merg prin judeţ pe la unele primării şi văd cum stă treaba, unii vorbesc că aceste lucrări sunt făcute deoarece vin alegerile electorale. Atunci nu mai facem nimic şi lăsăm lucrurile aşa“  a precizat edilul din Vîrfurile.

Recomandările redacției