Lucrările la DJ 792 Seleuș-Nădab se execută în ritm accelerat

0
750

Voicu Sida 

Cu două zile în urmă, am ținut neapărat să mă opresc în Seleuș și să o iau pe drum către Nădab pentru că am văzut că a dispărut muntele de piatră adus pentru amenajarea acestui tronson de drum, Seleuș-Nădab. De lucrările la acest drum se ocupă firma SC INTECOHOLDING. Declarația patronului SC INTECOHOLDING, Ovidiu Palcu, nu a întârziat să apară după ce mie parcă nu îmi venea să cred ce au făcut acești oameni care parcă nu au mai dormit nopțile ca să lucreze.

Iată ce spune omul de afaceri Ovidiu Palcu:

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 10 iunie, durata de execuție fiind de 24 de luni. Vreau să precizez un lucru: datorită mobilizării SC INTECOHOLDING prin aprovizionarea cu materiale la Seleuș și Zărand, am reușit în decursul a o singură lună să efectuăm mai multe lucrări între km 14 și km 24. Au fost efectuate: casetele din balast pe partea stângă și pe partea dreaptă, frezarea îmbrăcăminții bituminoase vechi și așezarea stratului de piatră spartă pe asproape tot sectorul“.

Ce ne-a mai spus omul de afaceri?

Putem spera că până în sezonul rece se va circula de la Seleuș la Nădab pe îmbrăcăminte bituminoasă nouă și că termenul de finalizare al întregului proiect va fi de doar 12 luni în loc de 24, după cum am mai spus, cei de la Consiliul Județean oferind un termen de doi ani“.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.