Lucrările la drumul Nădab-Seleuş, executate conform graficului

0
742

Voicu Sida 

Cu ceva vreme în urmă, apăruse în mediul on-line câteva păreri despre faptul că drumul Nădab-Seleuş nu este practicabil. Aceste critici au apărut în urma deplasării, chipurile, a unor politicieni în acea zonă. Aceştia nu au ştiut însă că durata executării acestui drum are data de finalizare de abia în anul 2020.

Am luat legătura cu constructorul, care ne-a declarat că „la drumuri şi la fotbal se pricep toţi, dar în cazul de faţă, al drumului Nădab-Seleuş, s-a turnat doar un strat de asfalt, stadiu în care este cât se poate de normal să mai apară diferite anomalii, iar unde se constată apariţia acestora în carosabil se vor face remedieri. Abia după aceea va fi turnat stratul de uzură“.

Am fost zilele trecute pe acest tronson de drum Seleuş-Nădab, unde am văzut câteva retuşări executate de către constructor. Starea reală a drumului nu era nici pe departe cea prezentată în postările unora de pe internet. Între Zărand şi Cintei, un cetăţean, oprindu-ne, ne-a întrebat: „Ce filmaţi?“, iar noi i-am răspuns: „Doar starea drumului“. Răspunzând zâmbind, acesta ne-a spus: „Drumul nu este terminat, aceasta este doar o primă fază, urmând, după cunoştinţele mele, de abia apoi stratul de uzură… Vă spun asta din experienţa mea de inginer constructor de drumuri, pensionat. Ştiţi, este o vorbă, că «numai nepriceputul se pricepe la toate». După părerea mea, acest constructor şi-a făcut pe deplin treaba. Ce a apărut pe carosabil este normal, în acest stadiu al lucrării“. Acesta ne-a mulţumit, precizându-ne că are o experienţă de 40 de ani în construcţia de drumuri.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.