Lucrările de racordare a rețelelor de apă continuă la Ineu săptămâna aceasta. În perioada 5 – 9 septembrie 2016, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Compania de Apă Arad urmează să se execute o nouă serie de lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraşul Ineu.  Lucrările se realizează în cadrul contractului CL7 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria” şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată de curând, incluzând branşamentele aferente.

„Lucrările se vor efectua în mai multe etape, astfel că, de luni, 5 septembrie, în intervalul cuprins între orele 08.00 – 17.00, sunt posibile întreruperi repetate de furnizare a apei potabile, urmând să fie afectată strada Calea Republicii. La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor”, susține Oana Hanțig, ofițer comunicare în cadrul Companiei de Apă

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Recomandările redacției