Lucrările la pasajul peste calea ferată din Micălaca, așteaptă până la anul viitor

0
167

La Consiliul Județean Arad, a avut loc o întâlnire între președintele Iustin Cionca si Horațiu Simion, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timisoara, structură a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Principalele teme de discuție au fost pasajul CFR din Micălaca și drumurile naționale din județul Arad.

,,În ceea ce privește pasajul peste calea ferată, din Micălaca, sperăm ca anul viitor să începem execuția lucrării. Așteptăm ultimul aviz de la CFR după care începe exproprierea. Am semnat deja contractul pentru expertiza tehnică, termenul de realizare fiind de 4 luni de zile”, a declarat Horațiu Simion, directorul DRDP Timișoara.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a declarat referitor la drumurile județene: ,,Consiliul Județean Arad administrează aproximativ 1200 de kilometri de drumuri județene. În perioada 2016-2020 am obținut finanțare pentru modernizarea/reabilitarea a 450 de kilometri. În actualul ciclu de finanțare europeană strategia Consiliului Județean Arad include modernizarea drumurilor județene din nord-vestul județului, un proiect în valoare de 39,4 de milioane de euro. Colaborăm cu DRDP Timișoara, care are în administrare 380 kilometri de drumuri naționale și 60 kilometri de autostradă în județul Arad, pentru că muncim ca arădenii să circule în condiții sigure și moderne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.