În mai multe zone din Ineu, alimentarea cu apă potabilă se întrerupe marți, pe fond de lucrări. Mai precis, acestea se derulează în cadrul Masterplanului pe apă-canal, în județul Arad.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă, în cadrul proiectului „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., sunt planificate lucrări la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu.

Astfel, marti, 18 septembrie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, la Ineu se întrerupe furnizarea apei potabile, afectând strazile Ioan Slavici, CaleaTraian ,Ion L.Caragiale, M.Sadoveanu  si  O.Goga.

În aceste condiții, la reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Compania de Apă recomandă acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

Recomandările redacției