Lucrările la Şcoala Generală din Ghioroc progresează foarte repede

0
508
ghioroc
Şcoala Generală din Ghioroc

Lucrările la şcoala din Ghioroc sunt în plină desfăşurare şi avansează foarte repede fiind la timp cu termenul acordat lucrărilor.

Renovarea Şcolii Generale face parte din obiectivul POR (Programul Operaţional Regional) demarat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Obiectivul acestui proiect esteasigurarea cetăţenilor comunei Ghioroc cu servicii moderne de educaţie.

Lucrările au fost începute în luna septembrie 2014, termenul dat pentru terminarea lucrărilor fiind de 14 luni de la demararea proiectului, dar în modul cum decurg lucrările este posibil sa fie finalizate lucrările cu mult înaintea termenului det.

Astfel s-au terminat lucrările la acoperişul clădirii, sala profesorală, secretariatul, holul principal, s-a zugrăvit şi interiorul, urmând să se pună gresia. Pe exterior se intenţionează să termine de zugrăvit după trecerea iernii.

,,Prin renovarea şcolii, prin construirea drumurilor comunale, prin menţinerea curăţeniei în sate şi prin multe activităţi culturale şi sportive susţinute cu succes, actuala conducere a comunei Ghioroc arată că se pot face multe lucruri benefice pentru comunitatea în care trăim.  spune un cetăţean al comunei.

Emilian Ciorogariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.