Lucrările la Spitalul de Oncologie, pe ultima sută de metri

0
310

Lucrările de construire și amenajare a noului Spital de Oncologie de pe strada Vincențiu Babeș, din Arad, au ajuns la un stadiu avansat și în interiorul, și în exteriorul imobilului.

La această oră,  se lucrează la fațadă, la încadramentul ferestrelor și la elementele de detaliu, readucându-se decorațiunile exterioare la starea inițială.

Pe interior, au fost realizate compartimentările la parter și la etaj, au fost finisate tavanele și au fost montați pereții-cortină.

,,Cei care trec pe strada Vincențiu Babeș pot constata că lucrările avansează și că se conturează forma finală a noului Spital de Oncologie. Față de clădirea originală, am adăugat scări exterioare antiincendiu, lifturi și am refăcut compartimentările, ca ele să corespundă normativelor actuale. Spitalul de Oncologie este o investiție importantă pentru județul Arad, fiindcă incidența îmbolnăvirilor de cancer este foarte mare, iar pacienții nu au fost până acum tratați într-un spațiu corespunzător vremurilor în care trăim. În paralel cu construcția, ne-am gândit și la dotări și îmi doresc ca din programele naționale de investiții să cumpărăm aparatura modernă de care pacienții au nevoie în tratarea acestei boli, chiar o aparatură care la momentul de față nu este disponibilă pentru pacienții din Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.