Lucrările s-au finalizat, gunoiul a rămas

0
429

Din nefericire, obiceiul de prin Arad este acela că, după finalizarea unor lucrări, gunoiul ce rămâne să fie depozitat la vederea oricui pentru zile întregi și nimeni să nu se ocupe de el. 

Mai exact este vorba despre o lucrare care a avut loc pe Bulevardul Decebal până înainte de sărbători. Acolo, mai mulți bărbați au fost angajați ca să efectueze niște modificări, cel mai probabil au avut de restaurat una dintre clădiri.

Venind perioada sărbătorilor, lucrările s-au oprit și, dacă e să ne luăm după lipsa benzilor care interziceau până nu de mult trecerea prin fața clădirii, putem spune că lucrarea în sine a foat finalizată. A dispărut și scara improvizată de aceștia și au dispărut și muncitorii. În schimb, dacă trecem pe acolo, de cel puțin trei zile trotuarul este plin de saci de gunoi. Din câte ne dăm seama este vorba despre gunoiul ce a rămas în urma lucrării pentru că, la doar câțiva metri mai în față se găsește și un morman de țigle. 

Astfel, după ce au reușit să ducă misiunea la bun sfârșit, cea mai bună soluție pe care au găsit-o pentru depozitarea gunoiului a fost aceea de a-l lăsa pe trotuar, cel mai probabil în speranța că vreo firmă de salubritate se va autosesiza și îl va ridica. 

Desigur, nemaifiind nimeni prin preajmă de câteva zile nu am avut pe cine să întrebăm ca să ne lămurim exact despre ceea ce se întâmplă. Existând totuși și  posibilitatea ca lucrarea să nu fie gata și muncitorii să-și reia activitatea, acesta nu este oricum un motiv destul de bun din cauza căruia să nu fie ridicat gunoiul și dus într-un loc special amenajat pentru astfel de lucruri.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.