Helena_Bonham_CarterExcentrică, ciudată şi talentată, considerată una dintre cele mai bune actriţe ale Marii Britanii, Helena Bonham Carter a revenit pe marile ecrane în „Legenda călăreţului singuratic”, peliculă în care joacă, din nou, alături de Johnny Depp.
1. PROVINE DINTR-O FAMILIE DE ARISTOCRAŢI. Stră-străbunicul ei, Contele de Oxford Henry Asquith, a fost Prim-Ministru al Marii Britanii între anii 1908 şi 1916. Printre strămoşii săi se numără baroni, baronese şi diplomaţi. Bunicul din partea mamei a fost un diplomat spaniol care a salvat mii de evrei în timpul Holocaustului, iar bunica, Hélène Fould-Springer, a fost baroneasă.
2. ESTE VERIŞOARA ÎNDEPĂRTATĂ A DUCESEI KATE MIDDLETON. Cele două sunt stră-străstrănepoatele unui comerciant de lână din Yorkshire.
3. A LANSAT O LINIE DE COSTUME DE BAIE, The Pantaloonies, în 2006, împreună cu designerul Samantha Sage. Prima colecţie a liniei, Bloomin’ Bloomers, include piese inspirate din epoca victoriană.
4. ARE O RELAŢIE CU TIM BURTON. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor la „Planeta maimuţelor“, regizat de Burton. Sunt împre¬ună din 2001 şi au doi copii, Billy Ray şi Nell, dar nu s-au căsătorit. În plus, Burton nu s-a mutat cu ea, ci a preferat să cumpere casa din vecinătatea locu¬inţei actriţei, în cartierul londonez Hampstead, şi a conectat cele două case printr-un hol.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției