somn_cupluBărbaţii nu au nevoie de afecţiune şi atenţie la fel de mult ca femeile, însă nu spun niciodată nu atunci când le sunt oferite. Poate că nu o arată sau nu ştie cum să-ţi spună că ar vrea asta de la tine, dar uite ce ai putea să-i spui, măcar din când în când:

„Mai degrabă aş petrece timpul cu tine”

Ai stabilit de mult o întâlnire cu prietenele, trebuie să ajungi la un eveniment sau să te întorci la birou pentru câteva ore, lăsându-l pe el singur. Înţelege că ai planuri şi nu s-a supărat cu nu îţi petreci timpul în compania sa. Cu toate acestea, îi poţi spune că, deşi ai trebuie să fii undeva, mai degrabă ţi-ar plăcea să petreci timpul cu el.

„Chiar mă gândeam la tine”

Sunteţi amândoi ocupaţi, mergeţi zi de zi la birou şi aveţi destul de multă treabă. Apucaţi să vorbiţi puţin la telefon şi mai mult vă trimiteţi mesaje sau e-mail-uri. Câteodată, însă, când prinde un moment mai liber te sună să te întrebe ce mai faci. În acel moment, spune-i cât de bine îţi pare că-i auzi vocea şi – dacă este adevărat – că tocmai te gândeai la el. Mai ales dacă are o zi stresantă, se va bucura să audă acest lucru şi se va simţi mai bine.

 „Am găsit X lucru preferat”

Fiecare dintre noi avem câte un lucru, mai greu de găsit, dar care ne satisface o poftă. Atunci când tu găseşti, să zicem, desertul lui preferat, fă-i o surpriză şi cumpără-l pentru el. Asta îi arată că te gândeşti la el şi că nu ai uitat micile lucruri care îl înveselesc după o zi grea la birou, după o discuţie serioasă sau o ceartă.

„Dorm mai bine cu tine”

Cine nu are probleme cu somnul? Mai ales dacă la serviciu eşti foarte stresată, probabil că ai adesea nopţi în care nu poţi dormi, mai ales dacă iubitul tău nu e lângă tine să te ţină în braţe sau să dormi cu capul pe pieptul lui. Dacă îi spui că dormi mai bine atunci când dormi cu el, îi spui că te simţi relaxată în compania lui, că el te face să uiţi de problemele pe care le are tot restul lumii, de altfel.

„Cum a fost ziua ta?”

Te interesează cum a fost ziua lui, ce anume l-a supărat şi ce l-a înveselit, ce s-a mai întâmplat la serviciul său. Intimitatea în cuplu se dezvoltă nu numai cu ajutorul relaţiilor sexuale sau când dormiţi împreună, ci şi atunci când comunicaţi, când vorbiţi despre lucrurile care vă afectează şi cele importante pentru voi. Îl poţi întreba care a fost cel mai dificil moment al zilei sale, dar şi cel mai plăcut.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției