plimbare_parcAtunci când eşti îndrăgostită nu te mai gândeşti la nimic rău ce ar putea avea loc în viitor. Trăieşti pe un norişor, la înălţime, iar problemele de zi cu zi abia că te mai ating. De fapt, vă iubiţi atât de mult că v-aţi mutat împreună şi vreţi să cumpăraţi cât mai multe lucrurie care să aparţină amândurora. Totuşi, nu te lăsa păcălită de fluturaşii din stomac, unele lucruri nu ar trebui împărţite:

Tatuaje

Oricât de îndrăgostită eşti de el, una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face este să îţi tatuezi numele lui pe corpul tău, cu cerneală permanentă. Asta o poţi învăţa şi de la vedete, care, crezând că şi-au găsit partenerii pe viaţă şi-au tatuat numele lor şi apoi s-au despărţit. Tatuajele pot fi îndepărtate, foarte dureros, sau acoperite. Dar decât să faci asta, nu mai bine eviţi cu totul?

Prietenii

Desigur, este frumos să aveţi prieteni comuni, să ieşiţi împreună în oraş sau să mergeţi în vacanţe, dar asta nu înseamnă că prietenii lui buni trebuie să fie şi ai tăi sau invers. Gândeşte-te că în cazul în care vă veţi despărţi, ei se vor simţi cel mai probabil obligaţi să aleagă de ce parte sunt, iar unul dintre voi sigur va ieşi în pierdere.

Secrete

E adevărat că o relaţie de cuplu trebuie să fie bazată pe încredere şi onestitate, dar dacă tu ai unele secrete din trecut care nu te afectează cu nimic în prezent, atunci nu este cazul să i le împărtăşeşti şi partenerului tău. Dragostea e dulce, dar după o despărţire, promisiunile pot fi uitate mult prea uşor. Aşa că nu îţi pune imaginea în pericol decât dacă şi el îţi spune un secret la fel de important ca al tău.

Informaţii despre relaţia voastră

Cu tot restul lumii de pe Internet. În străinătate este la modă să ţii un blog, pe care să povesteşti cât de frumoasă este relaţia voastră, cât de bine vă înţelegeţi şi aşa mai departe. Dar dacă blogul tău are succes şi ai destul de mulţi cititori, va trebui să le dai şi explicaţii de ce v-aţi despărţit când viaţa voastră era atât de bună şi frumoasă.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției