cuplu_plajaCa o relaţie de cuplu să fie frumoasă şi sănătoasă, ambii parteneri trebuie să fie oneşti, să ştie să îşi comunice ofurile, dar şi fericirile, însă toate acestea ţin de creşterea relaţiei deja existente. Până să ajungi acolo, însă, ai nevoie de trei lucruri ca să ştii că relaţia în care intri va fi una bună:

Atracţie
Atracţia poate fi instantanee – de prima oară când îl vezi îţi dai seama că este genul de bărbat cu care ai vrea să ai o relaţie, îţi place cum arată fizic, iar el îţi dă semne că simte acelaşi lucru – sau atracţia pe care o simţi te poate lua prin surprindere. Poate îl cunoşti de ani de zile, dar într-o bună zi te trezeşti, îl întâlneşti întâmplător şi îţi dai seama că îl placi foarte mult. Din păcate atracţia simplă nu poate însemna un început de relaţie, ci poate doar o primă întâlnire – este ca atunci când vezi o imagine cu o vedetă: îţi place foarte mult cum arată, dar după câteva ore, ai dat-o deja uitării.

Compatibilitate
Lucrurile pe care le aveţi în comun. Aceleaşi interese, lucruri pe care le faceţi separat, dar v-aţi dat seama că v-ar plăcea să le faceţi şi împreună, aşa că puteţi purta conversaţii lungi despre subiectele voastre preferate. Împreună cu atracţia, ar fi două atribute potrivite unei relaţii de cuplu, însă la un moment dat aceasta ar putea deveni plictisitoare.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției