Ludovic Orban anunță o vizită oficială în Franța: va pleca alături de mai mulți miniștri

0
254
Premierul Ludovic Orban reactioneaza inaintea inceperii sedintei de guvern, joi 28 noiembrie 2019, la Palatului Victoria. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Premierul Ludovic Orban a anunţat la videoconferinţa News.ro „RoInvest”, că la sfârşitul lunii octombrie merge în vizită oficială în Franţa, împreună cu mai mulţi miniştri. De asemenea, a afirmat că în prima parte a lunii noiembrie este programată o vizită în Israel. El a menţionat că va face o vizită şi în Germania, însă programul acesteia este încă în discuţie.
Ludovic Orban a declarat că la sfârşitul lunii octombrie are programată o vizită oficială în Franţa, principalul obiectiv fiind semnarea foii de parcurs privind parteneriatul strategic dintre cele două ţări. Orban a precizat, însă, că vizita are mai multe componente, inclusiv una legată de apărare, urmând să fie însoţit de miniştrii de Externe, Economiei, Agriculturii şi de cel al Apărării. O altă vizită va fi cea în Israel, în prima parte a lunii noiembrie. Ulterior, răspunzând unei întrebări a omului de afaceri Dragoş Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines şi preşedinte al Camerei de Comerţ româno-germane, prim-ministrul a afirmat că are programată şi o vizită în Germania, însă programul acesteia este încă în discuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.