Ludovic Orban spune că Dan Barna s-a dus la protestul din Piaţa Victoriei după ce a avut întâlnire la Guvern

1
587

Ludovic Orban a dezvăluit la B1Tv că Dan Barna a fost la protestul din Piaţa Victoriei după ce a fost la Guvern la discuţii cu el şi cu Dacian Cioloş, pe tema viitoarelor măsuri şi negocieri în privinţa acestora. „Domnul Barna a avut o postare pe Facebook că este în Piaţa Victoriei, dar a făcut postarea după ce a plecat de la mine„, a spus Orban care a menţionat că Barna şi Cioloş au avut o întânire cu el la Palatul Victoria.

Dan Barna : Eram în drum spre casă, nu am fost la protest

Președintele USR, Dan Barna, admite faptul că a trecut pe la protestul din Piața Victoriei și chiar a discutat cu mai mulți oameni de acolo, dar arată că era, de fapt, în drum spre casă și a preferat să meargă pe jos. ”Nu am participat la protestul din Piața Victoriei. Premierul Orban și publicațiile care i-au preluat afirmațiile trebuie să corecteze acest fake news. În acest weekend am fost la Sibiu în circumscripție. Am revenit în Bucuresti cu mașina familiei pentru o întâlnire pe care o aveam programată, alături de Dacian Cioloș, la guvern cu premierul Orban pentru a continua discuțiile despre o soluție pentru București prin care Gabriela Firea și ceilalți primari PSD de sectoare să se mute din birouri pe pereții cu tablourile foștilor primari. Soția m-a lăsat la Guvern plecând acasă cu mașina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări și ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Țăranului Român. Am traversat deci prin Piața Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetățeni după care mi-am continuat drumul. Nu am fost la protestul din Piața Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtășesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piața Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria.”, scrie Dan Barna.

1 COMENTARIU

  1. Suntem la un colţ de cotitură politică. Pentru USR, creşte suspiciunea că cine e capabil de astfel de suprainterpretări poate zice şi că din cauza lui Barna nu se poate decât guvern PNL-PSD, cu Crin la Interne, Cazanciuc la Justiţie şi Ponta la Economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.