Romelu Lukaku (26 de ani) este din ce în ce mai aproape de a pleca de la Manchester United în această vară, iar Serie A ar putea fi una dintre posibilele destinaţii ale starului belgian.
Atacantul l-a lăudat pe Antonio Conte (49 de ani), proaspăt numit în funcţia de principal al celor de la Inter Milano, în locul lui Luciano Spalletti. Belgianul spune că a luat deja o decizie cu privire la viitorul său:
„E un lucru bun că Antonio Conte a mers la Inter, pentru mine este cel mai bun antrenor din lume. Ştiu că va fi o vară lungă şi agitată, trebuie să aştept, însă am luat deja decizia, pe care nu o pot comunica însă public din respect pentru contractul pe care îl mai am cu Manchester United”, a spus Lukaku.
Rupel Boom, KFC Wintam, Lierse SK şi Anderlecht sunt cluburile pe la care a trecut Lukaku în perioada junioratului. Acesta a plecat din Belgia la Chelsea în 2011, pentru 15 milioane de euro, iar în cariera sa a mai trecut pe la West Brom şi Everton.
15 goluri şi patru pase decisive în 45 de partide sunt cifrele lui Lukaku în acest sezon la Manchester United, în toate competiţiile.

Recomandările redacției