În cadrul unei conferințe de presă, cu subiect „supriză”, anunțată în contextul pornirii atacurilor din partea Rusiei, primarul Aradului a decis să-și adreseze laude cu privire la implementarea trotinetelor electrice, în oras.

Este un fel de „țara arde, baba se piaptănă”, reinterpretat în stil bibarțian.

Într-o tentă mai serioasă, ce primar de oraș își face singur ode, în contextul unui posibil război?

Și cu ce realizare? Cu trotinetele electrice?

De la 1 martie, arădenii vor avea din nou la dispoziție peste 600 de trotinete electrice aparținând celor doi operatori privați care au intrat pe piața locală în vara anului 2021. Statisticile întocmite de aceștia au scos la iveală faptul că serviciile de micromobilitate au fost apreciate atât de către locuitorii municipiului cât și de către cei care doar vizitau orașul de pe Mureș”, asta ne arată comunicatul de presă transmis de primărie.

Domnule Bibarț, trezirea, mai ales dacă doriți să nu se transforme Bi-Barț în Mono-Barț.

Războiul nu se ține cu trotinetele, ci cu arme, iar realizările adevărate se văd cu ochiul liber, dar cu siguranță nu prin 600 de bucăți de fier care nici măcar nu aparțin primăriei.

Dacă primarul făcea apel, în cursul altei conferințe, la consilierii locali, să „învețe să folosească mai întâi mătura, înainte să folosească stiloul”, eu zic să facem un motto și pentru el:

„Învățați să folosiți realizări reale, înainte să provocați moartea lăudătorilor”.

Să sperăm doar că domnul Bibarț nu a făcut armata, altfel, Aradul va lupta cu trotinete verzi împotriva atacurilor.

  • Aradon spune:

    Cucoană, ești chiar penibilă! Tu crezi că primarul trebuia să se amestece în chestiuni despre război sau să-și vadă de treburile urbei? Hai să-ți propun și eu un moto… Cum ți-ar suna: „În loc să scrii articole aiurea, mai bine vezi de copii și cratiță”? Oricum, cam răgușit glasul ăsta al Aradului. Plus că se vede de la o poștă a cui partitură încercați să o cântați 🙂

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției