Lumea din jurul nostru o ia razna: un bărbat din Timișoara a aruncat aproape un litru de benzină pe vecina sa și i-a dat foc

0
573

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.A.S., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat, în data de 14 iulie 2021.

Inculpatul,  în timp ce se afla în fața apartamentului său de la nr. 2, situat în imobilul din Timișoara, strada București nr.15, a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc S.R., ce locuiește la apartamentul nr.6, după care i-a dat foc cu o brichetă.

Inculpatul a săvârșit fapta cu premeditare, cumpărând în cursul dimineții o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o stație peco din Timișoara. Victima S.R. a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafața corpului, acestea fiind de natură să-i pună în pericol viața, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Procurorul a luat față de inculpat, măsura preventivă a reținerii pe timp de 24 ore, începând cu ora 01:15, în data de 14 iulie.

La aceeași dată, dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpat, pe o perioadă de 30 de zile.

Avand în vedere că în cursul dimineții de azi, a survenit decesul victimei S.R., urmează ca după efectuarea autopsiei și întocmirea concluziilor preliminare privind cauza decesului de către I.M.L. Timișoara, procurorul de caz să dispună asupra schimbării încadrării juridice în infracțiunea de omor calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.