„Lumea dispărută a dinozaurilor“ a adunat zeci de mii de vizitatori la Muzeu

0
517

Peste 20.000 de vizitatori au venit să vadă „lumea preistorică“ de la Muzeu. Complexul Muzeal a avut parte de un record de vizitatori în perioada anterioară. Și pe mai departe, de sărbători „O lume dispărută la muzeu. Dinozaurii“ va fi deschisă vizitatorilor.

„Datorită succesului foarte mare al expoziției «O lume dispărută la muzeu. Dinozaurii», cu un record de public pentru muzeul nostru, de peste 20.000 de vizitatori și 260 de grupuri de școlari din județ și țară dar și din străinătate, am hotărât, împreună cu partenerii noștri, să prelungim perioada expoziției până în data de 15 ianuarie 2020.

Totodată, după cum am obișnuit în ultimul timp publicul arădean și mai ales datorită faptului că suntem în perioada Sărbătorilor de iarnă, dorim să le oferim în primul rând copiilor surprize plăcute, organizând din data de 10 decembrie, în cadrul Muzeului de Artă, expoziția de jucării intitulată «De la Moș Gerilă la Moș Crăciun», împreună cu Asociația Muzeul Jucătoriilor, iar în cadrul Muzeului de Științe ale Naturii, organizăm din data de 11 decembrie, pentru prima dată în Arad, «Planetariu mobil» împreună cu Asociația Astronomică «PLUTO», unde copiii și nu numai, vor putea explora spațiul cosmic“, a spus Blaga Bogdan, managerul interimar al Complexului Muzeal Arad.

Complexul Muzeal a pregătit și în județ, mai exact la Muzeul din Lipova, o surpriză pentru cei mici în data de 9 decembrie, când se va organiza organiza o „Seară de colinde și împodobirea bradului la Muzeu ”.

„Nu ne vom opri aici, vom continua și în anul care vine să facem din Muzeu un spațiu viu, modern și interactiv, în care arădenii să vină, în număr cel puțin la fel de mare ca în ultima perioadă, să descopere lucruri noi și interesante”, a mai spus Bogdan Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.