Teatru de papusi la Galleria Mall - Arad

Teatru de papusi la Galleria Mall – Arad

O lume de poveste în Galleria Arad! Vrei ca micuțul tău să guste din plăcerea pe care ai trăit-o tu în vremea copilăriei ascultând povești și intrând pe acel tărâm magic în care întotdeauna binele învinge? Vrei ca băiatul sau fetița ta să nu devină dependent de tablete sau smart phone-uri și să simtă pe deplin bucuria, inocența și farmecul copilăriei? Vrei toate acestea însă nu reușești să îți convingi copilul să citească povești? Galleria Arad vine cu soluția: evenimente săptămânale dedicate COPILULUI TĂU în care va reuși să guste din plin din mirajul basmelor.
În fiercare sâmbătă, între orele 12:00-13:00, Galleria Arad este gazda unui teatru de păpuși. De asemenea, în fiecare marți, de la ora 10:00 la 12:00, în incinta mall-ului este organizat campionatul poveștilor, o activitate antrenantă, în care copiii sunt cei care devin povestitori, ei recitând povești. Mai mult, nici o săptămână nu se încheie la Galleria Arad fără ca micuții prezenți în mall să simtă magia poveștilor. Astfel, în fiecare vineri, între orele 18:00-19:30, se desfășoară Seara Poveștilor Magice.

Încercăm și având în vedere numărul tot mai mare al participanților, reușim cu succes, să oferim copiilor clienților noștri bucuria trăirii alături de personajele de poveste, cele cu care am trăit si noi, adulții de azi, de care ne amintim și acum cu plăcere. Cu sprijinul unor profesioniști în domeniu, Galleria Arad oferă celor peste 150 de copii care frecventează săptămânal edițiile Teatrului de păpuși piese frumoase precum: “Vis de iarnă”, „Motanul încălțat”, “Aladin și lampa fermecată”, “Jack și vrejul de fasole”, “ Pinocchio”, “Muzicanții din Bremen”. Într-o astfel de ambianță. Sub supravegherea unui personal calificat părinții își pot lăsa copiii fără nici o grijă, în timp ce ei se află la cumpărături.

, afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.

Toate aceste activități sunt gratuite!

Recomandările redacției