După „lanterna” Gilortul Târgu Cărbunești, Gloria Lunca Teuz Cermei a trecut și de penultima clasată în seria a IV-a a Ligii a III-a și a făcut-o tot în deplasare. „Sămădăii” au ratat câte pentru trei meciuri pe arena „Electrica” de la Timișoara, dar și-au atins scopul, a doua victorie stagională. Iuga și Matiș au avut ocazii imense până la pauză, golurile venind numai în debutul părții secunde de la Claudiu Matiș și Dorinel Todoran. Sporin a reaprins speranțele într-un punct trupei lui Silviu Bălace, însă divizionara terță din județul nostru a gestionat bine finalul de meci.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 56): Matiș înscrie cu un șut din 5 metri, după o ezitare în lanț a apărării gazdelor, 0-2 (min. 58): Todoran majorează scorul cu un șut din 14 metri, 1-2 (min. 69): Sporin reduce din han­dicap cu un șut din 6 metri, după centrarea excelentă a lui Ochea
Formații:
ASC Poli: Mosoarcă – Sporin, Oprea, Chiriac, Podină – Dobrincu, Dorobanțu – Românu (63 Sevici), Velcotă, M. Buga – R. Ochea.
Cermei: Dagău – Rosenblum, R. Iuga, Nistor, Burlă – Lazăr, Cuibotariu – Gruiescu (85 Petcuț), M. Călin (80 Marinescu), Todoran (78 Obrad) – Matiș (55 Bulza).
Arbitri: Mihail Lastun (Râmnicu Vâlcea) – Daniel Nagy (Mediaș), Claudiu Doarvoas (Mintia)
Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Ioan Rădulescu (Târgu Jiu)

Recomandările redacției