Luna decembrie transformă Aradul într-un București mai mic

0
452

Cel mai simplu pentru fiecare arădean în parte este să se urce în mașină și să străbată orașul în lung și lat, acolo unde are treabă. Din păcate însă, cam toți gândesc la fel și de fiecare dată când se apropie sărbătorile începe și aglomerația în adevăratul sens al cuvântului.

Încă de la primele ore ale zilei arădenii sunt obligați să stea zeci de minute în trafic și să prindă toate semafoarele pe culoarea roșie pentru că traficul este îngreunat din cauza numărului mare de mașini care merg în aceeași direcție.

Chiar dacă se întâmplă asta zilnic și toată lumea se plânge, nimeni nu sacrifică acel confort oferit de mașină pentru scaunul din tramvai. Așa, în pragul sărbătorilor, arădenii își petrec o bună parte din zi în mașină, stând la semafoare și încercând să tragă un semnal de alarmă care să atragă atenția că lucrurile nu se mișcă suficient de repede. Din nefericire pentru aceștia, lucrurile se mișcă în același ritm, doar că acum sunt mai mulți oameni care se grăbesc să ajungă în același loc și care nu optează pentru rutele ocolitoare, mersul pe jos sau tramvaie.

Astfel, orașul este aglomerat aproape toată ziua, dar în special când oamenii merg la muncă sau spre casă și centrul este locul în care nimeni nu își dorește să fie prins, dar cumva, toți sunt. Aradul se transformă în București în această perioadă și lucrurile vor rămâne la fel, probabil, până vom trecem în noul an.

 

Sursă foto: AradTraffic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.