Luna iubirii. Cele mai romantice destinaţii de vacanță

0
250

Februarie vine cu două sărbători dedicate iubirii, una importată, Valentine’s Day, pe data de 14, alta autohtonă, mar­cată pe 24 ale lunii. Prezentăm mai jos o serie de destinaţii roman­tice pentru o vacanţă de vis alături de persoana iubită, potri­vit Mediafax.
Toscana, Italia. Castello di Vincigliata este unul dintre cele mai populare locuri alese pentru nunţi din Florenţa. Castelul medieval de secol 13 este situat pe un deal pietros, la doar câţiva kilometri de centrul istoric al Florenţei. Oaspeţii pot face şi plimbări romantice în curte şi pe pajişti, iar una dintre terase oferă o pano­ramă spectaculoasă a oraşului.
Musha Cay, Bahamas. Este o destinaţie pentru cei cu buzunare mai largi, fiind încadrată în categoria „de lux”. Plaje cu nisip roz, stânci şi o apă imposibil de albastră. Complexul Musha Cay este format din cinci case luxoase, fiecare cu plajă privată. Oaspeţii pot face scufundări în grota Thunderball, unde au fost turnate scene din clasicul film din franciza 007, cu Sean Connery, lansat în 1965.
Paris, Franţa. Parisul este sinonim cu romantismul, iar hotelul de cinci stele Penin­sula este un loc perfect pentru organiza­rea nunţii. Oferă multe pachete special pentru acest eveniment, iar piesa de rezistenţă este o terasă la ultimul nivel al clădirii, pentru o panoramă care îţi taie respiraţia.
Palatul Alhambra, Spania. Nu se pot organiza nunţi în palatul propriu-zis, ci în imediata vecinătate. Alhambra Weddings are o ofertă bogată în acest sens, inclu- siv palate maure cu fântâni, grădini şi curţi interioare, case de ţară andaluze şi alte locuri cu vedere spre Palatul Alhambra.
Nusa Dua, Bali. Cea mai populară destinaţie de vacanţă dintre insulele din arhipelagul indonezian, Bali nu este numit degeaba Tărâmul Zeilor. O irezistibilă combinaţie de plaje cu nisip fin, temple, apă albastră, locuri pentru scufundări. Mulia Resort and Villas are o ofertă tentantă în ceea ce priveşte locurile pentru nunţi, pe plajă, în grădini şi chiar într-o capelă plutitoare din sticlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.