Lunar, pe masa judecătorilor arădeni a ajuns anul trecut câte un dosar de corupţie

0
175

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn cursul anului 2012, la nivelul secţiei penale a tribunalului au fost înregistrate 12 cauze de corupţie, dosare de primă instanţă. Asta în condiţiile în care, la finele anului 2011 erau pe stoc două dosare de corupţie, iar la finele anului 2012 se aflau în curs de solu­ţio­nare trei dosare.
Aşadar, din cele 14 cauze aflate pe rol în anul 2012, 10 cauze au avut ca obiect dare şi luare de mită, 3 cauze au avut ca obiect trafic de influenţă şi o cauză având ca obiect infracţiuni la Legea nr. 78/2000.
Pe completele specializate, constituite în materia infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, au fost înregistrate 32 cauze noi, 4 cauze se aflau în stoc la finele anului 2011, astfel că pe rolul secţiei au fost 36 cauze de criminalitate organizată, 6 dintre aceste cauze au avut ca obiect şi infracţiunea de iniţiere, constituire sau aderare la grup infracţional organizat.
Tot în cursul anului 2012, secţia penală a Tribunalului Arad a fost sesizată cu 22 de cereri pentru autorizări de percheziţii domiciliare şi asupra sistemelor informatice şi a suporturilor de stocare a datelor informatice şi au fost emise 70 de autorizaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.