Luptă de culori cum n-a văzut vestul, la Ghioroc – Color Fight, în weekend

0
888

Festivalul de Vară – Ghioroc Summer Fest culminează cu o nouă acțiune…extrem de colorată, duminică. Este vorba de așteptatul Color Fight, organizat unde, dacă nu pe malul lacului Ghioroc.  De această dată organizatorii promit că acest Color Fight va fi cel mai mare din vestul țării. În curând însă, o nouă Noapte a DJ-ilor se va consuma la Ghioroc, de această dată, de final de sezon estival.

„Evenimentul de duminică este foarte special. Va fi cel mai mare Color Fight din vestul României, pe muzica DJ Liviu Hodor. Vom avea tunuri uriașe, participanții vor primi și ei pudră colorată, atmosfera va fi unică, excepțională. Am mai organizat așa ceva în anii precedenți, dar nu la acest nivel. De fapt, din câte am înțeles, nu s-a mai organizat nimic similar, ca amploare, în zona noastră”, a spus primarul Corneliu Popi-Morodan.

Bătălia cu culori începe la ora 14.00, iar la ora 16.00 se dorește organizarea unui moment special – o repriză în care intensitatea va fi maximă. Acest gen de spectacole este foarte apreciat în occident și trezește tot mai mult interes și la noi.

Consiliul Județean Arad și Primăria Ghioroc și-au propus ca lacul Ghioroc să fie un punct de referință național în programele estivale, alături de litoralul Mării Negre și alte plaje cunoscute din România.

Pe 1 septembrie se va organiza spectacolul de închidere a Ghioroc Summer Fest 2018, cu o seară cu foc de tabără și un concert de tipul Noaptea DJ-ilor, cu participarea unor DJ din topurile naționale și internaționale.

Potrivit estimărilor autorităților, peste 100.000 de participanți au ales Ghioroc Summer Fest. Acesta este cel mai popular eveniment estival al județului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.