M-am liniștit: nu e vorba să nască bărbații, ci femeile trans, care se cred bărbați…

0
1899

Am câteva cunoștințe, cu mintea mai „luminată“, mai deschisă, revoluționară în genuri… binare, ternare și mai știu eu câte, care disperate că lumea a „înțeles greșit“, s-au pus și au analizat în profunzime Raportul Matic, adoptat recent de Parlamentul European. Probabil, oricât de luminați ar fi, până și ei s-au șocat de raportul prezentat în ditamai Parlamentul European și de aberațiile acestuia. Dar, stupoare! S-a găsit adevărul și vorba cuiva: Analiștii ne-au liniștit – nu e vorba să nască bărbații, ci femeile trans, care se cred bărbați…

Deci să mă lămuresc, că eu parcă îs și mai în ceață. Tu te naști femeie. Una naturală, cu tot ce aparține unei persoane de sex feminin. Apoi, odată cu înaintarea în vârstă, realizezi” că tu nu mai vrei să fii femeie. Că acel corp nu te reprezintă, că nu îți stă bine în el, că te doare, că ai anxietăți, trăiești într-o continuă depresie, în fine: corpul de femeie te încurcă. Sau, mă rog, realizezi că tu de când te-ai născut trebuia să fii bărbat. Tu nu ești mulțumită că ești femeie, îți dorești sexul bărbatului, apucăturile lui, organele, creierul, absolut tot ce este masculin. Îți tai sânii, îți plantezi o chestie care se vrea a fi penis și alte cele. Ok. Încerc să o înțeleg pe asta pentru a fi și eu în trend cu „luminații“, cu creierele din „evul luminii“ și al toleranței. Ce naiba poți să faci? Dar ce nu înțeleg este de ce, odată ce ai devenit bărbat”, acuma vrei să naști ca o femeie?

Păi nu tu spuneai că nu te suporți în corpul de femeie? Nu tu ai ales să fii ceea ce ai fost dintotdeauna” și anume bărbat?

De ce a trebuit să te faci bărbat și apoi să naști? De ce nu ai născut ca femeie și apoi să devii bărbat?

Mai e una. Dacă devii bărbat”, logic că vei iubi o femeie. Atunci mirarea mea este cum naiba o să faci copilul ăla? Că practic, din moment ce acuma tu ești bărbatul” în casă, tu ești cel cu însămânțatul. Aici să te văd!

În acest caz, în care recunosc că nu pricep mare lucru, m-am răzgândit și vreau și eu introducerea de educație sexuală nouă în școli și grădinițe, chiar și creșe, de ce nu? La cât de întortocheată e treaba, mai ceva ca o „nuntă“ de câini, este evident că avem nevoie de educație, fie și fără voia noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.