gerard_butler_madalina_gheneaAflată de Paşte în România, Mădălina s-a chinuit să mascheze tristeţea cu un zâmbet şi să evite întrebările apropiaţilor despre o posibilă căsătorie, dar şi despre absenţa actorului de la braţul ei.

„Mădălina a venit acasă ca să se adune, să-şi limpezească gândurile. Nu a exagerat cu nimic când a spus, la televizor, că are o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Relaţia ei cu actorul, practic, s-a terminat, se mai văd uneori. Şi nici profesional nu-i merge prea grozav…”, a mărturisit un apropiat al Mădălinei Ghenea pentru Ziarul Ring.

Declaraţia de mai sus lămureşte ceea ce Mădălina a încercat să spună, în mod delicat, cu două zile în urmă: „Dacă această relaţie se va termina, vă cer anticipat să nu mă certaţi, să fiţi ca înainte, să nu vă supăraţi. E vorba de viaţa mea personală, un detaliu foarte personal. Asta e, din păcate trăim într-o lume în care relaţiile se consumă mai repede decât ar trebui”. De altfel, de la începutul anului, în presa din Italia şi SUA au apărut numeroase zvonuri cum că relaţia dintre ei s-ar fi terminat. Cei doi nici n-au confirmat zvonurile, dar nici nu le-au infirmat, preferând să se joace cu presa. Ba au apărut împreună, ba au dat declaraţii cu dublu sens.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției