Strada pietonală Meţianu are, începând din această săptămână, unul dintre cele mai moderne magazine de bijuterii din argint şi de accesorii femei, care cuprinde şi un studio foto.

Este vorba despre magazinul de bijuterii argint Belladona care va fi deschis zilnic între orele 9.00-18.00, iar sâmbăta între 10.00 şi 14.00. La inaugurarea care a avut loc luni au participat sute de persoane care au admirat produsele expuse.

Scriitorul Luca Vincenti este cel care a adus acest concept în România. „Bijuteriile şi accesoriile pentru femei sunt cu pietre semiprețioase. Conceptul este concentrat pe comercializarea de bijuterii cu cristale semiprețioase și împletește în mod fericit tradiția bijuteriei artizanale italiene cu tendințele contemporane din Portofino, Monte Carlo şi Coasta de Azur. Belladonna urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se găsesc atât în magazin cât și online, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei”, a declarat Luca Vincenti, directorul artistic al magazinului.

Ideea de a lega un studio foto de un magazin de bijuterii în Arad este una originală. Totul a pornit de la faptul că în Europa bijuteriile au devenit tot mai mult un factor de impact de imagine pentru oameni. Un studio foto reprezintă sigur cea mai bună metodă socială pèntru a vehicula imaginea de cine cumpără şi de cine se indentifică în brand-ul de bijuterii.

Bijuteriile de argint Belladonna pot fi cumpărate în cutii de lemn personalizate cu un design aparte. Pot fi achiziţionate direct din magazin sau online de pe site-ul www.bijuteriibelladonna.ro.

Fiecare bijuterie are un certificat de garanție. Belladonna garantează calitatea produselor sale.

site http://bijuteriibelladonna.ro/

facebook https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Metianu 4 Arad (România)

mobil: +40 753644402

fix: 40 (371)414.160

Program luni-vineri 9:00-18:00

Sâmbătă 10:00-14:00

Duminică închisRecomandările redacției