Toate magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise vineri, 20 iulie 2018, ca urmare a desemnării Zilei Energeticianului ca zi liberă prin contractul colectiv de muncă.
În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.
Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App, ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.
În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.
„Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică”, au precizat reprezentanții Enel. (I.P.)

Recomandările redacției