Magazinele Enel vor fi închise joi

0
492

Având în vedere că ziua de 24 Ianuarie, când se sărbătorește Unirea Principatelor, este zi liberă legală, magazinele Enel vor fi închise.
În celelalte zile, magazinele cu pricina vor funcţiona după programul obişnuit, de luni până vineri, între orele 8 și 16. „Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică”, susțin reprezentanții companiei.
În plus, consumatorii care doresc să îşi achite factura de energie electrică pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.
Trebuie spus că, în perioada în care nu se lucrează cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.