Magazinele s-ar putea închide la ora 18.00

2
3630

Marți, 23 martie, în cadrul ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență, s-a propus închiderea magazinelor la 18.00.   

Restricția închiderii magazinelor la ora 18.00, pe timp de weekend, prevede localitățile a căror rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2  a depășit 6 cazuri la mia de locuitori.

De asemenea, „calculul ratei incidenței se va face luând în considerare numărul total al testelor pozitive alocate și transmise de către laboratoare în intervalul de timp cu trei zile anterior zilei raportării”, au declarat sursele oficiale.

2 COMENTARII

  1. „Bravo!”
    Va fi aglomeratie mai mare probabil intre orele 15:00-18:00. Spre exemplu, eu de abia de la ora 17:00 as putea merge la cumparaturile necesare traiului, iar ca mine sunt foarte multi. Ce se intampla daca mai si ramai peste program? Doar nu o sa ma invoiesc ca sa merg dupa alimente de baza in timpul serviciului. In concluzie, nu e bine gandita propunerea.

    • Si bineinteles ca nici in timpul saptamanii nu poti sa-ti faci cumparaturile si lucrezi la sfarsit de saptamana pana tarziu si te afli in zona cu incidenta mare si nu ai pe nimeni altcineva care sa faca aceste cumparaturi….
      Stiu o tara in care si inainte de pandemie se inchideau magazine la 16:00-17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.