Mager: „Senzație unică, suntem ca o familie”

0
650

Radu Anca l-a reprimit cu brațele deschise pe unul dintre cei mai importanți jucători în turul pozitiv de campionat al ediției 2017-2018 a Ligii a III-a. Valeriu Mager e și una dintre variantele de juniori născuți în anul 1999, iar, miercuri, a fost decisiv în meciul de Cupă dintre Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova. „Mă bucur că am revenit la Cermei, m-am simțit bine aici și mi-a fost dor de fotbal. Astăzi am intrat doar în repriza a doua, scorul era egal și, cred eu, mi-am făcut treaba. Am avut câteva faze și am dat golul victoriei pe final de meci. Toți colegii am fost hotărâți să câștigăm, nu concepeam să ratăm obiectivul de a duce o echipă de Liga a II-a la Cermei”, a menționat fotbalistul crescut de UTA.
Mager a înscris cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, după ce a beneficiat de o acțiune șnur pornită de la Vlad și continuată de Prună și Capătă. Execuția din 14 metri a mijlocașului de bandă a fost cu atât mai prețioasă cu cât a fost reușită cu stângul. „A fost bucurie imensă, au năvălit pe mine toți colegii, iar la vestiar m-au felicit cu toții. Este o senzație unică, suntem ca o familie. La faza golului, aș fi riscat dacă preluam pe dreptul, piciorul meu de bază, pentru că intram în unghi mort. Aș fi pierdut timp, așa că mi-am făcut mingea pe stângul și
mi-a ieșit foarte bine, cred că doar la juniori am reușit să mai dau un așa gol. Sunt dreptaci, dar mai dau la poartă și cu stângul, parcă îmi și place mai mult”, a mai spus arădeanul de 19 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.